We speak: Dutch, English, Spanish and Romanian

Ter overname aangeboden Spaanse RestaurantAl jaren een begrip als een van de weinige Spaanse restaurants in de Amsterdamse binnenstad, gelegen aan de Czaar Peterstraat - Restaurant Sol Sapore - http://www.solsapore.com/

Deze straat en de buurt eromheen heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. Deze ontwikkeling is nog steeds volop bezig. Getuigen ook het aantal nieuwe, goedlopende horeca zaken in dezelfde straat en de aanwezigheid van een aantal hotels. De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren ook enorm gestegen. Het is tevens een drukke verbindingsstraat richting het centrum van Amsterdam.

De huidige eigenaar heeft de Spaanse gastvrijheid meegenomen in zijn restaurant. Vooral de keuze om de verschillende authentieke Spaanse gerechten in tapas vorm aan te bieden spreekt mensen aan.

Bij binnenkomst komt men de bar tegemoet, waarbij er zicht is op de semi open keuken. Links is het zitgedeelte dat momenteel voor circa 22 couverts plaats biedt. Verder naar achteren zijn de toiletten gesitueerd.
De keuken voorziet in alle apparatuur die een chef kok nodig heeft. De keuken is daarbij goed onderhouden.
Het restaurant beschikt over een oppervlakte van 55 m2

Openingstijden: Conform Horeca IV: ma t/m do van 07:00uur -01:00uur. Vrij en Zat van 07:00uur - t/m 03:00uur.
Goodwill en Inventaris: € 45.000 euroHuurpand: € 850 excl. BTW

Waarborg van 3 maanden huur + BTW

Back to search

Amsterdam

Czaar Peterstraat

€850 (excl.)

  • Destinationhoreca
  • Locationwinkelgebied stadscentrum, in woonwijk
  • Parking
Contact us Print this page