We speak: Dutch, English, Spanish and Romanian

kopen

Bent u op zoek naar u droom huis? Het is niet altijd gemakkelijk om het huis dat uw wilt die voldoet aan al uw eisen. Wij kunnen u helpen om uw droom waar te maken, door te kijken voor het huis en de ondersteuning van het inkoopproces.

Wij kunnen u helpen de droom huis voor u vinden in tien stappen:

 1. Neem uw woon- / woonwensen
  Tijdens een persoonlijke en uitgebreide intake gesprek bij u thuis of op elke gewenste locatie, we nemen al uw wensen en eisen.
 2. Bepaal de financiële beginselen
  Voor de juiste en verantwoorde realisatie van uw woonwensen, documenteren we de huidige en toekomstige inkomenssituatie, kapitaalgoederen en belastbaarheid.
 3. Definieer zoekprofiel
  Een persoonlijk en uniek zoekprofiel wordt gemaakt op basis van de verzamelde gegevens.
 4. Selecteer objecten en leefomgeving
  Amsterdam Real Estate zal huizen vinden die voldoen aan uw zoekprofiel van alle regionale aanbiedingen te selecteren.
 5. Presentatie en bezoeken van geselecteerde objecten
  De geselecteerde huizen worden gepresenteerd aan u wanneer het u uitkomt, waarna u de huizen samen kunt bezoeken met de Amsterdamse Onroerend Goed makelaar.
 6. Onderzoek van de relevante juridische documenten
  Amsterdam Real Estate Ltd zal het bewijs van eigendom, het ontwikkelingsplan en andere juridische kwesties vroeg in het proces te onderzoeken; en de conclusies zullen worden aan u gepresenteerd.
 7. Beoordeling en technisch onderzoek
  Amsterdam Real Estate kan de contactgegevens na beëdigd taxateur verstrekken aan de marktwaarde en externe specialisten voor het maken van het technisch rapport enquête bepalen
 8. Prijsonderhandelingen met de verkopende partij
  Amsterdam Real Estate zal de prijsonderhandelingen behandelen vooraf bepaald en overeengekomen strategie. Alle overeenkomsten worden gedocumenteerd.
 9. Het uiteindelijke inspecties
  Voorafgaand aan de overdracht van het onroerend goed in Amsterdam Real Estate zal de woning (en alles op het terrein) te inspecteren samen met u.
 10. Overdracht van eigendom
  Ondertekenen van het transport akte bij de notaris is het moment dat uw nieuwe huis dan echt van jou.

Bent u het zat van het surfen op het vastgoed sites en teleurstellende bezoeken? Contact Amsterdamse Onroerend Goed nu voor een afspraak zonder verplichtingen. Wij kunnen u informeren over hoe we kunnen garanderen te vinden en te kopen het huis van uw dromen met succes en zonder stress.