We speak: Dutch, English, Spanish and Romanian

Uw woning verkopen

In 4 stappen uw huis verkopen

Stap 1 Woningopname en presentatie

Uw woning verkopen begint met een woningopname door onze lokale NVM taxateur. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs. U ontvangt een uitgebreid opnamerapport met de waardebepaling en belangrijkste kenmerken van uw woning. U maakt foto's en de aanbiedingstekst van uw huis. Of wij helpen u daarmee. Deze mail u gemakkelijk naar ons toe en gratis. Een van de makelaar neemt dan persoonlijke contact met u op, voor een koopintake. Onze juridische afdeling helpt u het juridische dossier compleet te maken.

Stap 2 Verkoopstrategie en publicatie

Uw makelaar bespreekt met u de woningpresentatie, verkoopverwachtingen, vraagprijsstrategie en de inzet van promotiemiddelen om uw huis te verkopen. Uw huis wordt hierna prominent op Funda en Makelaarsland gepresenteerd en onder de aandacht gebracht door inzet van 'Te koop' bord, NVM zoekersbestand, woningbrochure, sociale media en buurtmailing. Het verkopen van uw huis gaat echt van start!

Stap 3 Biedingen en bezichtigingen

Een geïnteresseerde vraagt een bezichtiging aan. Wij verifiëren de oprechte belangstelling en controleren de gewenste voorkeursdata. Vervolgens stellen wij u op de hoogte van de belangstelling. U plant de bezichtiging in wanneer het u en de geïnteresseerde uitkomt. Na de bezichtiging verstuurt u snel en gemakkelijk Amsterdam Real Estate. Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Dan gaat uw persoonlijke makelaar namens u aan de slag met de onderhandelingen.

Stap 4 Uw huis verkocht!

Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Uw makelaar stelt, samen met de juridische afdeling van Amsterdam Real Estate, op zorgvuldige wijze de koopovereenkomst op. Zo worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Nadat de ontbindende voorwaarden financiering verlopen zijn is uw huis definitief verkocht. Uw huis op onze site wordt dan verwijderd. Tot aan de overdracht van uw woning blijft uw persoonlijke makelaar uw vaste aanspreekpunt.

Waarom uw huis verkopen met Amsterdam Real Estate

Persoonlijke makelaar

U krijgt uw eigen verkoopmakelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis. U bespreekt met uw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo start u met een helder plan van aanpak.

De perfecte bezichtiging

Kopers willen het liefst door u rondgeleid worden! U weet namelijk alles van uw huis en buurt en kunt daarom veel meer vertellen dan een makelaar. U plant een bezichtiging wanneer het u en de potentiële koper uitkomt. Of dat nou overdag, 's avonds of in het weekend is.